Slapen in de badkamer of badderen in de slaapkamer?

Gepubliceerd op 20 april 2024 om 18:43
Inspiratie slaapkamer met badkamer

Het ontwerpen van een badkamer slaapkamer en suite is een van onze meest creatieve reizen. Dit concept, geïnspireerd op luxe hotels, wordt steeds vaker toegepast in moderne woningen, waarbij de bad- en slaapruimtes naadloos in elkaar overlopen. Een badkamer slaapkamer en suite is een ruimte waar comfort, luxe en functionaliteit samenkomen.

Een badkamer slaapkamer en suite biedt maximale privacy voor het gebruik van de badkamer. Het is jóuw badkamer! Je hoeft je niet meer aan of uit te kleden als je van de slaapkamer naar de badkamer loopt en je hoeft je badkamer niet te delen met andere huisbewoners en/of gasten. Jouw spulletjes worden niet door anderen gebruikt en je hoeft je niet te ergeren aan de rommel die anderen achterlaten in de badkamer. De badkamer is ook alleen bereikbaar via jóuw slaapkamer.

Wanneer je een en suite badkamer aan je slaapkamer toevoegt, geniet je van de luxe om niet meer door koude gangen te hoeven navigeren op weg naar een nachtelijk toiletbezoek. Bovendien stelt het samenvoegen van deze ruimtes je in staat om natuurlijk licht en uitzichten te delen, wat de algehele sfeer en esthetiek versterkt. Door de slaapkamer en badkamer samen te voegen, krijg je optisch ook meer ruimte tot je beschikking.

Een badkamer slaapkamer en suite is gezellig en intiem. Als de een ontspannen in bad ligt, kan de ander relax op bed een boekje lezen, terwijl je toch in dezelfde ruimte bent en tegelijkertijd van dezelfde muziek en, als je een TV hebt, van dezelfde programma’s kunt genieten.

Met een badkamer slaapkamer en suite creëer je het hele jaar door een vakantie- en hotelgevoel in je eigen huis.

Voor een professioneel en op maat gemaakt ontwerp kan het raadzaam zijn om specialisten in te schakelen. Zij kunnen je helpen bij het realiseren van een praktische en prachtige en suite die niet alleen aan jouw wensen voldoet maar ook harmonieus aansluit bij de rest van jouw woning. De Badkamerontwerpers zijn je graag van dienst.

Voor meer informatie over een badkamer slaapkamer en suite, klik je op deze link