Wij zijn De Badkamerontwerpers!

Een goede ontwerper heeft gevoel voor design, bezit symmetrisch inzicht en uniciteit, is innovatief en creatief. Verder heb je, specifiek als badkamerontwerper, in voldoende mate technisch inzicht, ervaring en productkennis nodig.

De Badkamerontwerpers hebben jarenlange ervaring als interieurdesigner, badkamerarchitect en/of badkamerontwerper. Het ontwerpen van badkamers is hun grootste passie, vandaar dat zij daar hun beroep van hebben gemaakt. Wij stellen niet de verkoop van de producten of de installatie, maar het ontwerp van uw badkamer centraal. Ontwerpen is een vak en daarvoor bent u bij De Badkamerontwerpers aan het juiste adres!

De teamleden van De Badkamerontwerpers werken freelance vanuit huis of eigen kantoor. Door deze flexibele werkwijze kunnen wij de kosten voor een ontwerp aantrekkelijk laag houden en, door het spreiden van de opdrachten, u snel van dienst zijn. Bovendien belasten wij zo minimaal het milieu en hoeft u, voor het allerbeste ontwerp, uw huis niet uit!

De Badkamerontwerpers staan voor de kwaliteit van het werk dat zij afleveren. Bent u niet tevreden met uw ontwerp en/of wilt u het ontwerp aangepast hebben, dan is dat kosteloos mogelijk. 

Uw wensen, uw ruimte en uw mogelijkheden staan centraal bij het maken van het allerbeste ontwerp. Want alleen zo creëert u de allermooiste badkamer waar u, misschien wel de komende twintig jaar van gaat genieten. Omdat alleen het ontwerp van uw badkamer voor ons telt en niet de verkoop van producten, zijn wij niet gebonden aan een bepaalde winkel of aan een bepaalde fabrikant. U ontvangt van ons dan ook geen offerte. Alleen zo kunnen wij onze onafhankelijkheid garanderen en voor u uw allermooiste badkamerontwerp maken. 

Op basis van onze jarenlange ervaring in het ontwerpen van de allermooiste badkamers, hebben wij een uitgebreid inventarisatieformulier samengesteld waarin u al uw wensen en opmerkingen kwijt kunt. Na het plaatsen van uw opdracht, sturen wij u dit inventarisatieformulier u per email toe, In het formulier kunt u ook uw maattekeningen, eventuele moodboard en, in het geval van een verbouwing, de foto's van uw huidige badkamer uploaden. Zodra wij het inventarisatieformulier van u ingevuld retour hebben ontvangen, wordt er een geschikte ontwerp(st)er voor u gezocht en gaat hij/zij onmiddellijk voor u aan het werk.

Binnen 4 werkdagen is het spannende moment daar. U ontvangt dan namelijk het eerste ontwerp van uw nieuwe badkamer. Doordat wij met de nieuwste ontwerpprogramma's werken, lijkt het net alsof uw nieuwe badkamer al helemaal klaar is en u zo onder de douche kunt stappen. Een ontwerp bestaat uit een fotorealistisch bovenaanzicht en minimaal vijf zijaanzichten. De afbeeldingen zijn altijd in 3D en in kleur (onderaan deze pagina treft u een aantal ontwerpvoorbeelden aan).  U ontvangt eveneens een geluidsbestand waarin de ontwerp(st)er u meeneemt door de ruimte en persoonlijk uitlegt hoe hij/zij tot zijn/haar keuzes is gekomen.

Indien u, na eventuele wijzigingen op het eerste ontwerp, akkoord bent gegaan met het ontwerp ontvangt u de technische maattekeningen van het ontwerp, die u nodig heeft als u een aannemer, installateur of klusjesman in de arm neemt. U ontvangt dan eveneens een productenlijst, waarmee u snel en efficiënt op zoek kunt gaan naar de gewenste producten.

Slim op zoek naar een badkamer? Begin met een goed ontwerp! We gaan graag voor u aan de slag!

 

Stephanie, Martin, Lotte, Rob, Arianne en Noël

Voorbeeld presentatie ontwerp badkamer

Voorbeeld presentatie  ontwerp badkamer en suite

Voorbeeld presentatie ontwerp toiletruimte

Voorbeeld presentatie ontwerp wellnessruimte


Stephanie badkamerontwerpster
Martin badkamerdesigner
Rob Vissers badkamerontwerper
Arianne badkamer designer
Noel  badkamer architect