• Wij ontwerpen uw allermooiste badkamer
  • Binnen 4 dagen in huis
  • Verrassend ontwerp in 3D
  • Door de beste designers
  • Een ontwerp vooraf bespaart kosten

Wij zijn De Badkamerontwerpers!

Een goede ontwerper heeft gevoel voor design, bezit symmetrisch inzicht en uniciteit, is innovatief en creatief. Verder heb je, specifiek als badkamerontwerper, in voldoende mate technisch inzicht, ervaring en productkennis nodig.

De Badkamerontwerpers hebben jarenlange ervaring als interieurdesigner, badkamerarchitect en/of badkamerontwerper. Het ontwerpen van badkamers is hun grootste passie, vandaar dat zij daar hun beroep van hebben gemaakt. Wij stellen niet de verkoop van de producten of de installatie, maar het ontwerp van uw badkamer centraal. Ontwerpen is een vak en daarvoor bent u bij De Badkamerontwerpers aan het juiste adres!

De teamleden van De Badkamerontwerpers werken freelance vanuit huis of eigen kantoor. Door deze flexibele werkwijze kunnen wij de kosten voor een ontwerp aantrekkelijk laag houden en, door het spreiden van de opdrachten, u snel van dienst zijn. Bovendien belasten wij zo minimaal het milieu en hoeft u, voor het allerbeste ontwerp, uw huis niet uit!

De Badkamerontwerpers staan voor de kwaliteit van het werk dat zij afleveren. Bent u niet tevreden met uw ontwerp en/of wilt u het ontwerp aangepast hebben, dan is dat kosteloos mogelijk. 

Uw wensen, uw ruimte en uw mogelijkheden staan centraal bij het maken van het allerbeste ontwerp. Want alleen zo creëert u de allermooiste badkamer waar u, misschien wel de komende twintig jaar van gaat genieten. Omdat alleen het ontwerp van uw badkamer voor ons telt en niet de verkoop van producten, zijn wij niet gebonden aan een bepaalde winkel of aan een bepaalde fabrikant. U ontvangt van ons dan ook geen offerte. Alleen zo kunnen wij onze onafhankelijkheid garanderen en voor u uw allermooiste badkamerontwerp maken. 

Op basis van onze jarenlange ervaring in het ontwerpen van de allermooiste badkamers, hebben wij een uitgebreid inventarisatieformulier samengesteld waarin u al uw wensen en opmerkingen kwijt kunt. Na het plaatsen van uw opdracht, sturen wij u dit inventarisatieformulier u per email toe, In het formulier kunt u ook uw maattekeningen, eventuele moodboard en, in het geval van een verbouwing, de foto's van uw huidige badkamer uploaden. Zodra wij het inventarisatieformulier van u ingevuld retour hebben ontvangen, wordt er een geschikte ontwerp(st)er voor u gezocht en gaat hij/zij onmiddellijk voor u aan het werk.

Binnen 4 werkdagen is het spannende moment daar. U ontvangt dan namelijk het eerste ontwerp van uw nieuwe badkamer. Doordat wij met de nieuwste ontwerpprogramma's werken, lijkt het net alsof uw nieuwe badkamer al helemaal klaar is en u zo onder de douche kunt stappen. Een ontwerp bestaat uit een fotorealistisch bovenaanzicht en minimaal vijf zijaanzichten. De afbeeldingen zijn altijd in 3D en in kleur (onderaan deze pagina treft u een aantal ontwerpvoorbeelden aan).  U ontvangt eveneens een geluidsbestand waarin de ontwerp(st)er u meeneemt door de ruimte en persoonlijk uitlegt hoe hij/zij tot zijn/haar keuzes is gekomen.

Indien u, na eventuele wijzigingen op het eerste ontwerp, akkoord bent gegaan met het ontwerp ontvangt u de technische maattekeningen van het ontwerp, die u nodig heeft als u een aannemer, installateur of klusjesman in de arm neemt. U ontvangt dan eveneens een productenlijst, waarmee u snel en efficiënt op zoek kunt gaan naar de gewenste producten.

Slim op zoek naar een badkamer? Begin met een goed ontwerp! We gaan graag voor u aan de slag!

 

Stephanie, Martin, Lotte, Rob, Arianne en Noël

Wilfried Damen – Verrassend ontwerp. Fijn dat jullie zoveel vragen stelden, hierdoor gingen wij zelf ook beter nadenken over wat we nu echt zochten.

Monique Menke – We hebben voordat we, via een tip, bij de Badkamerontwerpers terecht kwamen 4 badkamerzaken bezocht waar we een ontwerp hebben laten maken. Wij waren niet zeer tevreden over de ontwerpkwaliteiten van de verkopers en ze vroegen ook niet echt door, waardoor we ook nergens het aha-gevoel kregen. Na een kleine aanpassing, bij jullie gelukkig wel!

Simone Gerritsen – Dankzij jullie veel tijd en geld bespaart, omdat we met het ontwerp in de hand veel beter de offertes tussen de verschillende detaillisten konden vergelijken. Blije klant. Je mag deze review ook op jullie site zetten!

Willem ter Bogt – Wij hebben onze badkamer online bestelt en via Werkspot een bedrijf kunnen vinden voor de installatie.  Met het ontwerp in de hand wisten we precies waarna we zochten en konden we de werkmannen exact uitleggen wat ze moesten doen. Prima service, wisten niet dat het bestond.

Ronny van Weerd - Ik ben zeer tevreden met uw service. Wij wilden graag de badkamer zelf gaan aanpassen, maar liepen vast qua ideeën. Door uw ontwerp hebben we de plannen omgegooid en gekozen voor een douche en een bad, waar we nu veel plezier van hebben. Dank daarvoor!

Anoniem – Prima service voor verrassend weinig geld. Ontwerp binnen 3 dagen ontvangen.

Tanja Jansen – Wij hebben echt met oogkleppen op naar onze badkamerruimte gekeken en waren er zelf nooit opgekomen om de wastafel tegen de muur van de douche te monteren. Niet te geloven hoeveel er mogelijk is als je door een andere bril kijkt. Als de badkamer af is, mailen we je een foto toe😊

Anoniem – Het ontwerp was verrassend, alleen wel jammer dat u niet bereid was om een offerte van de toegepaste producten te maken. Wij begrijpen dat u, zoals u ons schreef, als ontwerpers onpartijdig wilt zijn en niet wilt laten leiden door bepaalde merken, alleen voor het zoeken naar prijzen was dat wel zo makkelijk geweest. Uiteindelijk toch nog snel geslaagd.

Murat Yilmaz – Na een paar weken klooien met zo'n 3d online ontwerpding naar de bouwmarkt geweest om te kijken of ze daar nog leuke ideeën voor ons hadden. Dat was geen succes. We wilden graag een strakke badkamer en er niet teveel aan uitgeven. Wij zijn erg blij met jullie creatieve ideeën en krijgen nu eigenlijk meer voor minder geld.

Voorbeeld presentatie ontwerp badkamer

Voorbeeld presentatie  ontwerp badkamer en suite

Voorbeeld presentatie ontwerp toiletruimte

Voorbeeld presentatie ontwerp wellnessruimte


Stephanie badkamerontwerpster
Martin badkamerdesigner
Rob Vissers badkamerontwerper
Arianne badkamer designer
Noel  badkamer architect