• Wij ontwerpen uw allermooiste badkamer
  • Binnen 4 dagen in huis
  • Verrassend ontwerp in 3D
  • Door de beste designers
  • Een onafhankelijk ontwerp bespaart kosten
Home » Over ons

Wij zijn De Badkamerontwerpers

Bij het samenstellen van ons team badkamerontwerpers hebben we goed gekeken naar de eigenschappen die je als ontwerper dient te bezitten, zoals het gevoel voor design, ruimtelijk inzicht, innovativiteit en creativiteit. Verder heb je specifiek als badkamerontwerper in voldoende mate technische kennis en ervaring nodig.

De Badkamerontwerpers hebben jarenlange ervaring als architect, ontwerper en/of badkameradviseur. Het ontwerpen van badkamers is hun grootste passie, vandaar dat zij daar hun beroep van hebben gemaakt. Wij beseffen allen dat het ontwerpen van een badkamer niet iets is dat je er bij de verkoop gewoon even bij doet, net als een ontwerper van het huis niet de inrichting, of de ontwerper van een tuin ook niet de bomen erbij verkoopt. Ontwerpen is een vak en daarvoor bent u bij De Badkamerontwerpers aan het juiste adres!

De teamleden van De Badkamerontwerpers werken freelance vanuit hun huis of eigen kantoor. Op deze wijze kunnen we de kosten voor een ontwerp aantrekkelijk laag houden en, door het spreiden van de opdrachten, onze klanten snel van dienst zijn. Bovendien belasten wij zo minimaal het milieu!

De Badkamerontwerpers staat voor de kwaliteit van het werk dat zij aflevert. Bent u niet tevreden met uw ontwerp en/of wilt u het ontwerp aangepast hebben, dan is dat kosteloos mogelijk. 

Klik hier en laat de badkamerontwerpers ook uw allermooiste badkamer ontwerpen!

 

Stephanie, Martin, Rob, Arianne en Noël


Stephanie De Badkamerontwerpers
Martin De Badkamerontwerpers
Rob Vissers De Badkamerontwerpers
Arianne De Badkamerontwerpers
Noel De Badkamerontwerpers