• Wij ontwerpen uw allermooiste badkamer
  • Binnen 4 dagen in huis
  • Verrassend ontwerp in 3D
  • Door de beste designers
  • Een ontwerp vooraf bespaart kosten

Waarom moet ik zo’n uitgebreid vragenformulier invullen?

  • Om uw allermooiste badkamer te realiseren heeft u het allerbeste ontwerp nodig. De ontwerper kan alleen een ontwerp maken dat bij u past als hij u goed leert kennen en verneemt wat uw wensen, situatie en mogelijkheden zijn. De prijs van een nieuwe badkamer kost, zonder montage, minimaal € 3.000,- en kent qua prijs eigenlijk geen bovengrens. Zo kunnen onze ontwerpers een badkamer ontwerpen die € 25.000,- kost, terwijl u gedacht had om € 7.000,- aan uw nieuwe badkamer uit te geven. Daar wordt uiteindelijk niemand gelukkig van. Ook uw situatie, wensen en smaak bepalen voor een belangrijk gedeelte hoe een ontwerp eruit komt te zien en wat de uiteindelijke prijs voor de materialen en verbouwing wordt. 
  • Waarschijnlijk gaan wij u vragen stellen die u niet zijn of worden gesteld door bijvoorbeeld de verkoper uit een badkamershowroom. Dit komt omdat voor ons het ontwerp het belangrijkst is en niet de verkoop van de materialen die in ons assortiment zitten. Een verkoper heeft als taak om u een badkamer te verkopen en het ontwerp dat hij maakt zal altijd aansluiten bij hetgeen hij u zal willen verkopen. Zo zal hij, als hij tegels in zijn assortiment heeft, u waarschijnlijk niet aanbevelen de ruimte grotendeels te stucen of een ontwerp voor u maken, dat eigenlijk veel beter op uw wensen aansluit, maar met materialen die hij niet levert.
  • Uitzonderingen daargelaten, zijn verkopers uit badkamershowrooms over het algemeen hele aardige mensen maar hebben geen creatieve achtergrond. De kans dat u daarom niet heel gelukkig wordt van het ontwerp dat hij voor u maakt, komt zoals hiervoor uitgelegd door zijn functie, maar ook omdat hij onvoldoende de tijd neemt om u te leren kennen en uw wensen goed te inventariseren. Als u eerder een badkamer heeft gekocht die u hebt laten ontwerpen door een verkoper, zal u dit waarschijnlijk kunnen bevestigen. Zie het vragenformulier als het goed kennismakingsgesprek tussen u en uw ontwerper / architect. Met uw antwoorden kan hij/zij gericht voor u aan het werk gaan.

Wij hopen dat dit het antwoord op uw vraag is. Kijk anders bij de overige veelgestelde vragen en antwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, want wij ontwerpen ook graag voor u, uw allermooiste badkamer. Klik hier om nu het allerbeste ontwerp te bestellen.