Waarom moet ik zo’n uitgebreid vragenformulier invullen?

Voor de realisatie van uw droom badkamer is het essentieel dat u over het beste ontwerp beschikt. Een passend ontwerp kan alleen worden gerealiseerd als de ontwerper uw wensen, situatie en mogelijkheden goed begrijpt. De prijs van een nieuwe badkamer kent eigenlijk geen bovengrens. Bijvoorbeeld, onze ontwerpers kunnen een badkamer ontwerpen met een waarde van € 25.000,-, terwijl uw budget € 7.000,- zou kunnen zijn. Dit is uiteindelijk voor niemand bevredigend. Ook uw situatie, wensen en smaak bepalen voor een belangrijk gedeelte het uiteindelijke ontwerp en de kosten voor de materialen en de bouwwerkzaamheden.

We stellen mogelijk vragen die u niet krijgt van een verkoper in een badkamershowroom. Dit komt omdat voor ons het ontwerp het belangrijkst is en niet de verkoop van producten of de montage. Een verkoper richt zich op verkoop en maakt ontwerpen die aansluiten bij wat hij u wil verkopen. Bijvoorbeeld, een verkoper met tegels in zijn assortiment zal waarschijnlijk geen stucwerk aanbevelen, zelfs als dit beter bij uw wensen past.

Hoewel er uitzonderingen zijn, missen verkopers in badkamershowrooms vaak een creatieve achtergrond. De kans dat u niet helemaal tevreden bent met een ontwerp dat hij/zijmaakt komt door zijn functie, maar ook omdat hij mogelijk niet voldoende tijd krijgt of neemt om u en uw wensen goed te leren kennen. Als u ervaring heeft met laten ontwerpen van badkamers door verkopers, kunt u dit waarschijnlijk bevestigen. Beschouw het vragenformulier als een diepgaand kennismakingsgesprek tussen u en de ontwerper/architect. Met uw antwoorden kan de ontwerp(st)er gericht voor u aan het werk gaan.

Wij hopen dat dit het antwoord op uw vraag is. Kijk anders bij de overige veelgestelde vragen en antwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, want wij ontwerpen ook graag voor u, uw allermooiste badkamer. Klik hier om nu het allerbeste ontwerp te bestellen.