Levert u ook een offerte of productenoverzicht bij het ontwerp erbij?

Naast het ontwerp leveren wij ook de gedetailleerde maattekeningen, een uitleg van het ontwerp en een overzicht van de ingetekende producten. Met deze informatie kunt u online, in de vakhandel of bij de bouwmarkt producten uitzoeken die qua smaak en budget bij u passen.

Wij leveren geen offerte met merken en artikelnummers, omdat wij als ontwerpers onpartijdig willen blijven en niet afhankelijk willen zijn van specifieke merken of winkels. In Nederland bestaat er, afhankelijk van of u in de bouwmarkt, online, bij IKEA of in de vakhandel shopt, een breed assortiment aan merken, zoals wel 25 merken baden, 35 merken kranen en 55 merken badkamermeubels. We zouden niet het allerbeste ontwerp voor u kunnen maken als we in ons werk beperkt zouden worden tot slechts enkele van deze merken.

Wij hopen dat dit het antwoord op uw vraag is. Kijk anders bij de overige veelgestelde vragen en antwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, want wij ontwerpen ook graag voor u, uw allermooiste badkamer. Klik hier om nu het allerbeste ontwerp te bestellen.