Kan ik een voorkeur aangeven voor een bepaalde badkamerontwerper?

De ontwerpers die voor De Badkamerontwerpers werken, zijn zelfstandigen (ZZP'ers) en werken onder andere ook voor interieurarchitecten, vormgevers en badkamerspeciaalzaken. Wanneer u een opdracht plaatst, wordt in overleg met het team van ontwerpers bepaald wie van hen, qua tijd, de mogelijkheid heeft om binnen drie werkdagen het ontwerp voor u te maken. Door op deze manier te werken, kunnen we een ontwerp tegen een gunstige prijs aanbieden. Een architect brengt tenslotte al snel meer dan € 1.000,- in rekening voor een badkamerontwerp.

Als u een specifieke voorkeur heeft voor een ontwerper, kunt u dit aangeven bij de opmerkingen bij het plaatsen van uw opdracht. Gegeven de uitleg hierboven, zullen we in ieder geval ons uiterste best doen om aan uw verzoek te voldoen.

Wij hopen dat dit het antwoord op uw vraag is. Kijk anders bij de overige veelgestelde vragen en antwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, want wij ontwerpen ook graag voor u, uw allermooiste badkamer. Klik hier om nu het allerbeste ontwerp te bestellen.