Ik heb maar een kleine badkamer waar je volgens mij niet zo veel mee kunt. Heeft het dan wel zin om een ontwerp te laten maken?

Kleine ruimtes vormen onze grootste uitdagingen! Mensen denken vaak dat je met een kleine ruimte beperkt bent in mogelijkheden. Echter, als badkamerontwerpers zien wij het juist als een uitdaging om, ondanks de beperkte ruimte, een mooie en complete badkamer te creëren. Tegenwoordig zijn er veel producten zoals badkamermeubels, baden, toiletten en douches die speciaal ontworpen zijn voor kleinere ruimtes. Veel materialen zijn bovendien op maat te bestellen en die passen daardoor vrijwel altijd.

Het zou zonde zijn als u de kans om uw ideale badkamer te realiseren – mogelijk voor de komende 20 jaar – laat schieten door niet te investeren in een professioneel ontwerp, zelfs als dit een relatief klein bedrag vergt.

In het vragenformulier dat u van ons ontvangt, kunt u uw wensen met betrekking tot de inrichting kenbaar maken. Mochten we, ondanks onze jarenlange ervaring, uw wensen niet kunnen toepassen in de beschikbare ruimte om er een bijzondere badkamer van te maken, dan informeren wij u hier vooraf over. U heeft dan de mogelijkheid om van de opdracht af te zien, waarna wij het betaalde bedrag aan u zullen crediteren.

Op onze review- en voorbeeldenpagina vindt u verschillende kleinere badkamers van mensen die u voor zijn gegaan en nu genieten van hun allermooiste badkamer! Laat deze kans niet voorbij gaan en gun uw kleine badkamer een groots ontwerp!

Wij hopen dat dit het antwoord op uw vraag is. Kijk anders bij de overige veelgestelde vragen en antwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, want wij ontwerpen ook graag voor u, uw allermooiste badkamer. Klik hier om nu het allerbeste ontwerp te bestellen.