• Wij ontwerpen uw allermooiste badkamer
  • Binnen 4 dagen in huis
  • Verrassend ontwerp in 3D
  • Door de beste designers
  • Een ontwerp vooraf bespaart kosten

Ik heb maar een kleine badkamer waar je volgens mij niet zo veel mee kunt. Heeft het dan wel zin om een ontwerp te laten maken?

Kleine ruimtes zijn onze grootste uitdagingen! Vaak denken mensen dat je niet zo veel kunt met een kleine ruimte en dat de keuzes die je dan hebt beperkt zijn. Het is juist voor ons als badkamerontwerpers de uitdaging om, desondanks een beperkte ruimte, er toch een mooie en complete badkamer van te maken. Tegenwoordig bestaan er veel producten als badkamermeubels, baden, toiletten en douches die speciaal ontworpen worden voor kleinere ruimtes. Ook zijn veel materialen op maat te bestellen, waardoor ze in principe altijd passen.

Het zou zonde zijn als u de kans, om ook uw mooiste badkamer te bezitten voor misschien wel de komende 20 jaar, voorbij laat gaan door niet vooraf een relatief klein bedrag te investeren in het maken van een ontwerp.

In het vragenformulier dat u van ons ontvangt maakt u uw wensen voor wat betreft de inrichting aan ons kenbaar. Mocht het ons, ondanks onze jarenlange ervaring, niet lukken om uw wensen toe te passen in de ruimte die u beschikbaar heeft en er een bijzondere badkamer van te maken, laten wij u dat vooraf weten. U kunt er dan desgewenst voor kiezen om van de opdracht af te zien, waarna wij het betaalde bedrag aan u zullen crediteren.

Wij hopen dat dit het antwoord op uw vraag is. Kijk anders bij de overige veelgestelde vragen en antwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, want wij ontwerpen ook graag voor u, uw allermooiste badkamer. Klik hier om nu het allerbeste ontwerp te bestellen.