• Wij ontwerpen uw allermooiste badkamer
  • Binnen 4 dagen in huis
  • Verrassend ontwerp in 3D
  • Door de beste designers
  • Een ontwerp vooraf bespaart kosten

Ik heb maar een beperkt budget voor een badkamer, is het dan wel verstandig om een ontwerp te laten maken?

Juist dan is het belangrijk om een ontwerp te laten maken! Het ontwerp zelf kost maar een fractie van de gehele badkamer (materialen en verbouwing), terwijl het ontwerp in belangrijke mate bepaalt wat een badkamer gaat kosten. U bent natuurlijk op zoek naar een spannende, bijzondere, efficiënte, sfeervolle of wat voor badkamer dan ook binnen het budget dat u heeft. U bent niet op zoek naar een goedkope badkamer, maar u bent ermee gebaat als de voorwaarden die u stelt, u niet te veel gaan kosten. Dat is een andere benadering en met die wens kunnen wij u helpen!

U kunt met het ontwerp dat u van ons ontvangt terecht bij iedere badkamerwinkel, maar ook online of in de bouwmarkt kunt u prachtige en kwalitatief goede materialen kopen. Het maakt vaak ook nog een groot verschil in prijs of u de badkamer door een officieel installatiebedrijf of door een klusbedrijf, die u bijvoorbeeld via Werkspot of Zoofy heeft gevonden, laat (ver)bouwen. 

In het vragenformulier dat u van ons ontvangt kunt u aangeven welke wensen u heeft en wat u ongeveer wilt uitgeven aan uw badkamer. Wij houden, met het maken van het ontwerp en het toepassen van de materialen, hier rekening mee. Mochten uw wensen uw budget overtreffen, dan laten wij u dat vooraf weten. Als u dan wilt afzien van de opdracht, is dat mogelijk. In dat geval zullen wij het betaalde bedrag aan u crediteren.

Wij hopen dat dit het antwoord op uw vraag is. Kijk anders bij de overige veelgestelde vragen en antwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, want wij ontwerpen ook graag voor u, uw allermooiste badkamer. Klik hier om nu het allerbeste ontwerp te bestellen.