Ik heb maar een beperkt budget voor een badkamer, is het dan wel verstandig om een ontwerp te laten maken?

Juist dan is het belangrijk om een ontwerp te laten maken! Het ontwerp kost slechts een fractie van de totale kosten van de badkamer (materialen en verbouwing), terwijl het ontwerp in belangrijke mate bepaalt wat een badkamer gaat kosten. U zoekt natuurlijk een spannende, bijzondere, efficiënte, sfeervolle, of welke soort badkamer dan ook, binnen uw budget. U bent niet per se op zoek naar een goedkope badkamer, maar het is wel belangrijk dat de voorwaarden die u stelt, niet te veel gaan kosten. Dat is een andere benadering, en met die wens kunnen wij u helpen!

Met het ontwerp dat u van ons ontvangt, kunt u terecht bij iedere badkamerwinkel, maar ook online of in de bouwmarkt kunt u prachtige en kwalitatief goede materialen vinden. Het maakt vaak ook een groot verschil in prijs of u de badkamer door een officieel installatiebedrijf laat (ver)bouwen, of door een klusbedrijf dat u bijvoorbeeld via Werkspot of Zoofy heeft gevonden.

In het vragenformulier dat u van ons ontvangt, kunt u aangeven welke wensen u heeft en wat u ongeveer wilt uitgeven aan uw badkamer. Wij houden bij het maken van het ontwerp en het toepassen van de materialen rekening met uw wensen en budget. Mochten uw wensen uw budget overtreffen, dan laten wij u dat vooraf weten. Als u dan wilt afzien van de opdracht, is dat mogelijk. In dat geval zullen wij het betaalde bedrag aan u crediteren.

Wij hopen dat dit het antwoord op uw vraag is. Kijk anders bij de overige veelgestelde vragen en antwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, want wij ontwerpen ook graag voor u, uw allermooiste badkamer. Klik hier om nu het allerbeste ontwerp te bestellen.