Hoe lever ik u de maten van mijn badkamer of toilet aan?

Binnen één werkdag na uw bestelling ontvangt u van ons per e-mail een online vragenformulier met allerhande vragen over uw nieuwe badkamer, toilet of wellnessruimte. U ontvangt ook een link naar een speciale Google Drive map, waarin u uw maattekeningen, eventuele afbeeldingen van producten, moodboards en dergelijke kunt uploaden. Buiten u en de ontwerper om heeft niemand toegang tot deze Google Drive map.

In deze Google Drive map kunt u scans of foto's van uw bouwtekening of maattekeningen uploaden. Het hoeven geen professionele bouwtekeningen te zijn; ook zelfgemaakte maattekeningen voldoen, zolang de volgende informatie duidelijk is:

  • De maten van de badkamer (lengte, breedte en hoogte).
  • De maten en posities van deuren en ramen.
  • Als het een bestaande badkamer betreft, ontvangen wij graag een schets of foto's met de huidige posities van het bad, de douche, het toilet en/of de wastafel.
  • Als de badkamer schuine wanden heeft, dient u ook de maten van deze schuiningen aan te geven (de hoogte vanaf de vloer waar de afschuining begint en hoe ver de afschuining in de ruimte doorloopt).

Om het voor de ontwerper duidelijker te maken, is het vaak handig als u ook afbeeldingen van uw huidige badkamer maakt en in de Google Drive map uploadt. Mochten de maten voor de ontwerper niet duidelijk zijn, neemt hij/zij per mail of telefoon contact met u op.

Als u het lastig vindt om de tekeningen te uploaden in het vragenformulier of in uw Google Drive map, kunt u de tekeningen (bijvoorbeeld als PDF of foto) ook mailen naar info@debadkamerontwerpers.nl onder vermelding van uw opdrachtnummer.

Wij hopen dat dit het antwoord op uw vraag is. Kijk anders bij de overige veelgestelde vragen en antwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, want wij ontwerpen ook graag voor u, uw allermooiste badkamer. Klik hier om nu het allerbeste ontwerp te bestellen.