Hoe krijg ik de badkamerontwerpen aangeleverd?

Nadat de ontwerp(st)er klaar is, maakt deze acht tot tien 3D-aanzichten van het ontwerp, zodat u een duidelijk beeld krijgt van hoe uw nieuwe badkamer eruit zou kunnen zien. Vervolgens maakt de ontwerp(st)er een webpagina waarop deze de afbeeldingen plaatst. U krijgt dan een e-mailmelding dat het ontwerp klaar is en kunt bekijken door op de, in de mail genoemde, link te klikken. U komt dan op uw eigen ontwerppagina uit, waar u uw ontwerpen in alle rust en in eigen tempo kunt bekijken. U kunt, als u op de ontwerpen klikt, deze vergroten, delen, opslaan of afdrukken.

Indien gewenst, kunnen wij de ontwerpen ook als PDF-bestand of afzonderlijke JPEG-afbeeldingen per e-mail toesturen. Laat ons dit dan alstublieft weten per e-mail, onder vermelding van uw opdrachtnummer.

Naast het ontwerp ontvangt u ook een MP3-bestand waarin de ontwerp(st)er u meeneemt door zijn/haar ontwerp en uitlegt hoe hij/zij tot dit ontwerp is gekomen.

Na uw goedkeuring van het ontwerp wordt dit afgerond, waarna u in uw Google Drive-map de gedetailleerde maattekeningen en een overzicht van de gebruikte materialen worden geplaatst.

Voorbeelden van de aanlevering van een ontwerp:

Voorbeeld aanlevering ontwerp van een badkamer

Voorbeeld aanlevering ontwerp van een toiletruimte

Voorbeeld aanlevering ontwerp van een badkamer-slaapkamer en suite

Voorbeeld aanlevering ontwerp van een wellnessruimte

Wij hopen dat dit het antwoord op uw vraag is. Kijk anders bij de overige veelgestelde vragen en antwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, want wij ontwerpen ook graag voor u, uw allermooiste badkamer. Klik hier om nu het allerbeste ontwerp te bestellen.