Hoe kan ik contact met u opnemen als ik een vraag heb over het ontwerpen van een badkamer?

Bij vragen adviseren wij u het volgende te doen:

 

  • Kijk eerst eens bij de meest gestelde vragen. Er is een zeer goede kans dat uw vraag daar snel beantwoord wordt. Vragen die hier nog niet bij staan, worden wekelijks aan het overzicht toegevoegd.
  • Maak gebruik van onze chatdienst, die u rechtsonder in uw scherm vindt. Als de chatdienst niet online is, kunt u toch uw vraag stellen en uw e-mailadres of telefoonnummer achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • U kunt ook een e-mail sturen naar info@debadkamerontwerpers.nl. Wij doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk een antwoord te mailen of, indien gewenst, u te bellen. Als u gebeld wilt worden, vermeld dan in uw e-mail een dag en tijdstip waarop wij u het beste kunnen bereiken.
  • Vul het vragenformulier in op de contactpagina. Net als bij e-mail, doen wij ons uiterste best om u zo snel mogelijk een antwoord te mailen of, indien gewenst, u te bellen. Als u gebeld wilt worden, vermeld dan in het formulier een geschikt dag en tijdstip voor contact.
  • U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 030-3201235. Wij proberen altijd minstens één ontwerper telefonisch bereikbaar te laten zijn. Mocht deze in gesprek zijn, wordt u doorverbonden naar de voicemailbox. Als u uw naam en telefoonnummer inspreekt, wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Wij hopen dat dit het antwoord op uw vraag is. Kijk anders bij de overige veelgestelde vragen en antwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, want wij ontwerpen ook graag voor u, uw allermooiste badkamer. Klik hier om nu het allerbeste ontwerp te bestellen.