• Wij ontwerpen uw allermooiste badkamer
  • Binnen 4 dagen in huis
  • Verrassend ontwerp in 3D
  • Door de beste designers
  • Een ontwerp vooraf bespaart kosten

Hoe kan ik contact met u opnemen als ik een vraag heb over het ontwerpen van een badkamer?

Bij vragen adviseren wij u het volgende te doen:

  1. Kijk eerst eens bij de meest gestelde vragen. Er is een zeer goede kans dat uw vraag daar snel wordt beantwoord. Ontvangen vragen die hier niet bij staan, worden wekelijks aan het overzicht toegevoegd.
  2. Maak gebruik van onze chatdienst. Deze vindt u rechtsonder in uw scherm. Als de chatdienst niet online is, kunt u uw vraag toch gewoon stellen en uw e-mailadres of telefoonnummer achterlaten, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
  3. U kunt ook een e-mail sturen naar info@debadkamerontwerpers.nl. Wij doen onze uiterste best om u, zoveel mogelijk, per omgaande een antwoord te mailen of desgewenst even te bellen. Als u gebeld wilt worden, vermeld dan in uw e-mail een dag en tijdstip dat wij u het beste kunnen bereiken.
  4. Vul het vragenformulier op de contactpagina in. Wij doen onze uiterste best om u, zoveel mogelijk, per omgaande een antwoord te mailen of desgewenst even te bellen. Als u gebeld wilt worden, vermeld dan in het formulier een dag en tijdstip in dat wij u het beste kunnen bereiken.
  5. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 030-3201235. Wij proberen altijd tenminste een ontwerper telefonisch bereikbaar te laten zijn. Mocht hij/zij in gesprek zijn, wordt u doorverbonden naar zijn/haar voicemailbox. Als u uw naam en telefoonnummer inspreekt, wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Wij hopen dat dit het antwoord op uw vraag is. Kijk anders bij de overige veelgestelde vragen en antwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, want wij ontwerpen ook graag voor u, uw allermooiste badkamer. Klik hier om nu het allerbeste ontwerp te bestellen.