Geeft u ook een aankoopadvies voor de producten of tegels die u in uw ontwerp toepast?

  • U ontvangt bij het definitieve ontwerp, naast de maattekeningen, een overzicht met de producten die wij hebben toegepast in uw ontwerp. Dit beperkt zich tot een algemene beschrijving, zoals het type, de maat en de kleur van de producten. Merken en artikelnummers worden niet vermeld, aangezien deze geen invloed hebben op het ontwerp zelf. Als er bij het selecteren van de aan te schaffen merken/artikelen rekening gehouden moet worden met specifieke eigenschappen van een product, vermelden wij deze eigenschappen op het overzicht erbij.

  • In tegenstelling tot een badkamerspeciaalzaak zijn wij niet gebonden aan bepaalde merken en/of producten. Wij kunnen u daarom voorzien van een ontwerp dat speciaal voor u op maat is gemaakt. U en uw ontwerp staan dus altijd centraal en niet een bepaald assortiment. Hierdoor behouden de badkamerontwerpers hun volledige creatieve vrijheid. Dit is ook gelijk de voornaamste reden dat zij werken voor De Badkamerontwerpers.

  • Als u graag wilt dat wij in uw ontwerp rekening houden met specifieke merken, producten of tegels, kunt u dat op het vragenformulier  aangeven. Natuurlijk zullen wij hier dan gehoor aan geven en in het ontwerp opnemen.

Wij hopen dat dit het antwoord op uw vraag is. Kijk anders bij de overige veelgestelde vragen en antwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, want wij ontwerpen ook graag voor u, uw allermooiste badkamer. Klik hier om nu het allerbeste ontwerp te bestellen.