Onze TOP 5 Technologische hoogstandjes in de badkamer

Gepubliceerd op 8 juni 2024 om 17:17
Douche WC in de badkamer

Technologische hoogstandjes in de badkamer: Onze TOP 5

In moderne badkamers zien we steeds vaker luxere technologische hoogstandjes hun entree maken. Deze innovaties tillen ons comfort en welzijn naar een hoger niveau en toveren de badkamer om tot wellness-ruimte. We hebben een top 5 gemaakt van de producten die wij als badkamerontwerpers frequent in onze ontwerpen toepassen:

1. Douche WC's:

Een combinatie van toilet en bidet, uitgerust met verwarmde zitjes, warme luchtdrogers en instelbare waterstralen voor ultiem comfort en hygiëne.

2. Lichttherapie:

Dit paneel integreert infrarood- en/of UV-licht in je douche, wat helpt bij het bevorderen van de bloedcirculatie, het verminderen van spierpijn en het stimuleren van de aanmaak van vitamine D.

3. Hydromassage:

Deze baden bieden een ontspannende spa-ervaring thuis, met hydrostralen of bubbles die spieren masseren en stress verminderen.

4. Stoombad:

Transformeer je douche in een mini-spa met een stoombad dat helpt bij het reinigen van de huid en het verbeteren van de ademhaling.

5. Sauna:

Een sauna transformeert je badkamer tot een waar wellnesscentrum. Mensen met rugklachten doen er bovendien goed aan de sauna te voorzien van infraroodstralers.

De luxueuze technologische hoogstandjes transformeren elke badkamer tot een persoonlijke wellness-oase, waar ontspanning en gezondheid centraal staan. De foto’s tonen ontwerpen die De Badkamerontwerpers hebben gemaakt waarin een of meerdere van deze producten zijn toegepast.