• Wij ontwerpen uw allermooiste badkamer
  • Binnen 4 dagen in huis
  • Verrassend ontwerp in 3D
  • Door de beste designers
  • Een ontwerp vooraf bespaart kosten

Wij wensen u veel plezier en succes toe met het ontwerpen van uw badkamer of toiletruimte*

Onze ontwerpers verbazen u graag met hun creativiteit, inzichten en jarenlange ervaring met het ontwerpen van de allermooiste badkamers van Nederland. Het ontwerpen van een badkamer is veel meer dan het schuiven van elementen. Als u het design aan ons overlaat, ontvangt u een fotorealistisch ontwerp in 3D en in kleur dat geheel is toegespitst op uw smaak, wensen en mogelijkheden. Het is net alsof uw droombadkamer al gerealiseerd is en u er zo gebruik van kunt maken. Als u uw ontwerp heeft goedgekeurd, ontvangt u van ons de technische maattekeningen van het ontwerp en een overzicht van de toegepaste producten. Zo creëert het maken van een ontwerp door een van onze designers dus zekerheid en een besparing in tijd en geld, dat zich betaalt als u vervolgens op zoek gaat naar de juiste producten en installateur. Hieronder ziet u een voorbeeld van de wijze waarop wij onze ontwerpen presenteren:

Voorbeeld van een ontwerp van een badkamer

Voorbeeld van een ontwerp van een toiletruimte

Voorbeeld van een ontwerp van een badkamer slaapkamer en suite

Voorbeeld van een ontwerp van een wellnessruimte

Bij de presentatie van het ontwerp is ook een persoonlijke uitleg van het ontwerp door uw eigen ontwerp(st)er inbegrepen. Hierin legt hij/zij gedetailleerd uit hoe het ontwerp tot stand is gekomen en waarom hij/zij de keuze heeft gemaakt voor bepaalde producten, tegels en kleuren. Na het plaatsen van uw opdracht ontvangt u van ons een inventarisatieformulier. Na ontvangst van uw antwoorden, maten, eventueel moodboard en/of foto's van de huidige situatie, gaat de ontwerp(st)er voor u aan de slag. Het eerste ontwerp wordt u binnen vier werkdagen aangeboden. Klik hier als ook u het ontwerp van uw nieuwe badkamer toe wilt vertrouwen aan een echte designer! 


* In stap 4 kunt u desgewenst uw gegevens achterlaten. Het ontwerp wordt in dat geval geheel vrijblijvend, als filmpje, per e-mail aan u toegezonden. Zo kunt u uw ontwerp ook later nog eens rustig terugkijken. Met het filmpje kunt u het ontwerp draaien, er in rondlopen en het van boven bekijken in zowel natuurlijk licht, als 's-avonds met kunstlicht. Het filmpje werkt interactief, zo kunt bijvoorbeeld een deur of een lade laten openen door op het element te klikken. De Badkamerontwerpers nemen, buiten het sturen van een e-mail met het filmpje geen persoonlijk contact met u op. Het gebruik van onze ontwerp tool is dan ook volledig gratis en vrijblijvend. Belangrijk: vergeet niet uw emailadres in te vullen!

Voor een korte handleiding van de Badkamerontwerpers online ontwerptool, kunt u onderstaand filmpje bekijken.

" Uw allermooiste badkamer heeft een logische indeling en visie, biedt rust en kwaliteit, schept blijheid en verwondering, is persoonlijk, duurzaam, creatief, visueel samenhangend en financieel haalbaar. Pas dan is het Designgeluk(t) "