Ontwerp zelf, gratis, online en in 3D, uw eigen badkamer of toiletruimte

Onze ontwerpers hebben minimaal 10 jaar ervaring met het ontwerpen van badkamers. Zij kennen de talrijke merken en producten die te koop zijn op de markt, hebben veel verstand van kleuren, vormgeving en zijn bovendien mega creatief. Verder is het belangrijk dat je als gedreven badkamerontwerper technisch inzicht hebt, aangezien er in het ontwerp eveneens rekening gehouden moet worden met de aan- en afvoerleidingen die in de muren en de vloeren gelegd gaan worden. Onze ontwerpers hoeven u bovendien geen badkamer te verkopen, waardoor zij volledig onafhankelijk zijn en niet beperkt worden om het allerbeste ontwerp voor uw allermooiste badkamer te maken.

Het ontwerpen van een bijzondere en praktische badkamer is een vak. Onze ontwerpers zijn in staat uw badkamer tot de meest speciale ruimte van het huis te maken. Dit is onze missie! Het kan natuurlijk zijn dat er ook in u een echte ontwerper schuil gaat. In dat geval is onze missie eveneens geslaagd en geniet u straks van uw allermooiste badkamer, ontworpen door niemands anders dan uzelf! Om u met het ontwerpen een handje te helpen, bieden wij u aan om uw badkamer of toiletruimte zelf te ontwerpen. Wij hebben een handige 3D online ontwerpplanner die wij u graag geheel gratis en vrijblijvend ter beschikking stellen. De gratis ontwerpen zijn in 3D echter niet fotorealistisch, zoals de ontwerpen die door onze ontwerpers/architecten worden gemaakt.

Het gebruik van het tekenprogramma is zeer eenvoudig en werkt intuïtief. Na het voltooien van het ontwerp, kunt u de diverse aanzichten op uw eigen computer opslaan. U hoeft dus niet naar een badkamerwinkel toe om de ontwerpen te bekijken.

Wij verzoeken u onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt dan een url-link naar de webpagina met de 3D online ontwerpplanner.

In een paar stappen uw badkamer of toiletruimte ontworpen met onze gratis online badkamerplanner

Als u het maken van het ontwerp toch liever aan onze designers overlaat, klikt u op deze link. Een 3D ontwerptekening is al beschikbaar voor slechts 95,-