• Wij ontwerpen uw allermooiste badkamer
  • Binnen 4 dagen in huis
  • Verrassend ontwerp in 3D
  • Door de beste designers
  • Een ontwerp vooraf bespaart kosten

Ontwerp zelf, gratis, online en in 3D, uw eigen badkamer of toiletruimte

Onze ontwerpers hebben minimaal 10 jaar ervaring met het ontwerpen van badkamers. Zij kennen de talrijke merken en producten die te koop zijn op de markt, hebben veel verstand van kleuren, vormgeving en zijn bovendien mega creatief. Verder is het belangrijk dat je als gedreven badkamerontwerper technisch inzicht hebt, aangezien er in het ontwerp eveneens rekening gehouden moet worden met de aan- en afvoerleidingen die in de muren en de vloeren gelegd gaan worden. Onze ontwerpers hoeven u bovendien geen badkamer te verkopen, waardoor zij volledig onafhankelijk zijn en niet beperkt worden om het allerbeste ontwerp voor uw allermooiste badkamer te maken.

Het ontwerpen van een mooie en praktische badkamer is een vak, net als het ontwerpen van een huis, een auto of een kunstwerk. De missie van De Badkamerontwerpers is om u blij te maken met uw allermooiste badkamer. Het kan natuurlijk zijn dat er ook in u een echte ontwerper schuil gaat. In dat geval is onze missie eveneens geslaagd en geniet u straks van uw allermooiste badkamer, ontworpen door niemands anders dan uzelf! Om u met het ontwerpen een handje te helpen, bieden wij u aan om uw badkamer of toiletruimte zelf te ontwerpen op onze site. Wij hebben een handige 3D online ontwerpplanner die wij u graag geheel gratis en vrijblijvend ter beschikking stellen. De gratis ontwerpen zijn in 3D echter niet fotorealistisch, als de ontwerpen die door onze ontwerpers/architecten worden gemaakt.

Het gebruik van het tekenprogramma is zeer eenvoudig. In een aantal logische stappen doorloopt u het hele proces. In STAP 1 bepaalt u de vorm van de ruimte en geeft u de maten in. In STAP 2 sleept u de gewenste elementen in het ontwerp en in STAP 3 bekijkt u het resultaat in 3D en kunt u het ontwerp opslaan op uw computer. In STAP 4 kunt u desgewenst uw gegevens achterlaten. Dit is niet verplicht en geheel vrijblijvend, maar als u dit doet ontvangt u van ons een e-mail met daarin een filmpje van het gerealiseerde ontwerp, zodat u dit later nog eens rustig kunt terugkijken.

In een paar stappen uw badkamer of toiletruimte ontworpen met onze badkamerplanner

Wij hebben een kort filmpje gemaakt waarin wordt uitgelegd hoe u snel en eenvoudig met onze gratis 3D badkamerplanner een badkamer of toiletruimte ontwerpt.

U gebruikt het tekenprogramma bij voorkeur op een desktop computer of laptop.

U kunt, als u wilt, uw ontwerp naderhand laten bekijken en beoordelen door een van onze badkamerontwerpers. Klik voor informatie over deze mogelijkheid op deze link.

Klik hieronder op de blauwe balk om te starten met het ontwerp. Het ontwerpen van een badkamer is onze passie en ontzettend leuk om te doen. Wij wensen daarom, ook u, hierbij heel veel plezier en succes toe!