• Wij ontwerpen uw allermooiste badkamer
 • Binnen 4 dagen in huis
 • Verrassend ontwerp in 3D
 • Door de beste designers
 • Een onafhankelijk ontwerp bespaart kosten
Home » Design geluk(t)

DESIGNGELUK(T)


Uw allermooiste badkamer heeft een logische indeling, visie en kwaliteit, biedt rust, schept blijheid en verwondering, is persoonlijk, doordacht, duurzaam, creatief, visueel samenhangend en financieel haalbaar, pas dan is het Designgeluk(t)


Laat het design over aan professionals

U bent op zoek naar uw allermooiste nieuwe badkamer of wellnessruimte. Lees waarom deze zoektocht begint met een eerste slimme stap; een ontwerp van De Badkamerontwerpers:

 1. U ontvangt een professioneel ontwerp dat is gemaakt door de beste designers. U profiteert van de jarenlange vakkundige en technische ervaring en creatieve kwaliteiten van ons team. Zij gaan u gegarandeerd aangenaam verrassen met hun verfrissende ideeën!

 2. U hoeft voor uw ontwerp niet de deur uit, maar ontvangt deze binnen 4 dagen gewoon als PDF in uw mail. U krijgt dus alle rust en ruimte om deze, zonder ontwerper of verkoper erbij, samen met uw gezinsleden thuis te bekijken en bespreken.

 3. Doordat De Badkamerontwerpers u geen badkamer of wellnessruimte hoeven te verkopen, kunnen zij geheel onafhankelijk de allerbeste indeling maken en daarmee volledig rekening houden met uw persoonlijke wensen en situatie. U zult zich verbazen over wat zelfs de kleinste ruimte aan mogelijkheden biedt als onze ontwerpers zich hierover buigen.

 4. De Badkamerontwerpers houden met hun ontwerp zoveel mogelijk rekening met uw budget. Dit schept duidelijkheid over de haalbaarheid van uw wensen en het voorkomt teleurstelling achteraf. Het ontwerp bepaalt voor het belangrijkste gedeelte de prijs van uw badkamer of wellnessruimte. Door in het ontwerp al slim om te gaan met (bouw)materialen, technische voorzieningen en producten bespaart u achteraf geld op de verbouwing en op de aanschaf van dure materialen.

 5. De praktijk leert dat gezinsleden lang niet altijd op een lijn zitten qua wensen en verwachtingen van hun nieuwe badkamer of wellnessruimte. Door vooraf thuis, samen met uw gezinsleden, ons vragenformulier door te nemen voorkomt u discussies aan tafel van de architect, ontwerper of verkoper.

 6. Met een ontwerp op zak bespaart u uzelf in de oriëntatiefase, online of in de winkels die u gaat bezoeken kostbare tijd, omdat u al precies weet waar u naar op zoek bent.

 7. U hoeft niet bij iedere showroom opnieuw een indeling te laten maken, opnieuw uw situatie uit te leggen en opnieuw aan tafel te gaan.  Een ontwerp vooraf bespaart u tijd, geld en frustratie. Het ontwerp en de maattekeningen worden uw eigendom en u kunt daarmee doen wat u wilt.

 8. Een badkamerontwerp, gemaakt door De Badkamerontwerpers, kost u nu slechts € 275,- incl. BTW. In vergelijking met de totale kosten van een badkamer is dit slechts een kleine investering die zich snel dubbel en dwars terugverdient.

Klik hier als u een ontwerp voor een badkamer wilt bestellen, klik hier als u een ontwerp voor een wellnessruimte wilt bestellen of lees hieronder verder en ontdek waarom een badkamer kopen altijd begint met het laten maken van het allerbeste ontwerp...

We beginnen met een paar nuttige tips:

 • De gemiddelde levensduur van een badkamer bedraagt 20 jaar, het is dus zaak dat u goed nadenkt over de keuzes die u maakt. U wordt tenslotte de komende 20 jaar ook hetzelfde aantal jaar ouder, dus uw badkamer moet wel levensloopbestendig zijn. Bovendien verandert mogelijk in 20 jaar ook uw gezinssamenstelling. Een badkamer pas je niet zo 1-2-3 aan, dus het is zaak goed na te denken over de voorwaarden waaraan de badkamer nu, maar ook in de toekomst moet voldoen.

 • Uw badkamer hoeft u niet alleen te zien als een nuttige wasruimte. U maakt minimaal 2 maal per dag gebruik van uw badkamer. Dat betekent dat u zich er ook graag prettig en veilig voelt. Met ander woorden, u mag uw badkamer zien als een leefruimte, een volwaardig onderdeel van uw huis die volledig aansluit op uw persoonlijke smaak, stijl en wensen. Het is ook niet noodzakelijk dat u uw badkamer volledig voorziet van tegels. Juist alternatieve materialen als stucwerk, hout en natuursteen, maken uw badkamer net even wat meer persoonlijk, bijzonder en onderdeel met de rest van de woning.

 • Er zijn weinig ruimtes in huis waar u echt even helemaal op uzelf mag zijn. Lekker, in alle privacy, genieten van het warme water en de rust die een badkamer u kan bieden. Heeft u al eens aan Wellness gedacht? Nee, niet samen met honderden andere mensen in een groot centrum, maar gewoon bij u thuis. Heerlijk alleen of gezellig samen met uw partner of gezin. Uw nieuwe badkamer kan u dit alles bieden. Wat dacht u van een heerlijke ontspannende regendouche, een fijn bad met of zonder massagesysteem, een verkwikkend stoombad, een relaxende sauna of pijn verminderende Infrarood stralers in uw douche of sauna. Zo wordt u niet alleen schoon in uw nieuw badkamer, maar gaat u zich er ook mentaal en fysiek beter door voelen. 

Het belang van een goed ontwerp

Mooi ontwerp De badkamerontwerpers

U kunt op vele plaatsen uw nieuwe badkamer uitzoeken en kopen. Zo kent Nederland circa 1000 badkamerwinkels, 1275 bouwmarkten en honderden webwinkels voor sanitair. Of u uw materialen bij een badkamerwinkel, bouwmarkt of webwinkel koopt zal met name afhangen van uw budget, ervaring, voorkeur, beschikbare tijd of mobiliteit.

Keuzemogelijkheden zijn er dus voldoende, maar de succesvolste route naar uw allermooiste nieuwe badkamer start altijd met het ontwerp

Een goed design maakt uw badkamer pas echt bijzonder en persoonlijk. Het bepaalt of er efficiënt gebruik is gemaakt van de beschikbare ruimte. 

Of er goed is nagedacht over uw mobiliteit, de levensloopbestendigheid, uw gezinssamenstelling, het budget, uw smaak, uw voorkeuren qua kleur, vormen, lijnen en materialen, het gebruiksgemak, veiligheid, de routing en de synergie met de rest van uw huis.

De praktijk leert dat er helaas te makkelijk wordt nagedacht over het ontwerp van de badkamer. Dat is jammer, want dan doet u uzelf hoogstwaarschijnlijk te kort. De kans dat u niet de maximale potentie van de ruimte benut is groot, net als de kans dat u uw budget overschrijdt. Met het ontwerp in uw hand, scheelt het uitzoeken van een badkamer u veel extra tijd en frustratie.

Een aantal praktijkvoorbeelden

 • Jan en Ans zijn op zoek naar een nieuwe badkamer. Zij bezoeken een aantal badkamerzaken om zich te oriënteren. Jan en Ans zien overal de meest prachtige meubelen, douches, baden, tegels en nog veel meer, maar ze hebben geen idee of die spullen wel in hun nieuwe badkamer passen, waar ze op moeten letten en/of ze het zich wel kunnen veroorloven. Er staan wel prijzen op de producten, maar die zijn zonder installatie, dus wat al die producten en de installatie samen gaat kosten komen ze in de oriënterende fase niet te weten. Bovendien bekijken ze zo veel producten, dat ze door de bomen het bos niet meer zien. Jan en Ans worden wel in iedere zaak waar ze komen uitgenodigd om bij een uiterst vriendelijke verkoper aan tafel te gaan voor een kopje koffie en advies. Iedere verkoper biedt aan om, al dan niet gratis, een badkamerontwerp voor ze te maken. Jan en Ans gaan bij een dergelijke aankoop liever niet over een nacht ijs en als ze niet toezeggen om ook daadwerkelijk te kopen, krijgen ze ook nergens de ontwerpen mee naar huis. Jan en Ans vonden het lastig om ergens direct een keuze te maken omdat ze nergens volledig tevreden waren over het ontwerp, de prijs en/of de producten. Inmiddels na vele dagen oriënteren zijn Jan en Ans nog niet veel verder gekomen.

 • Cor en Mimi hebben een nieuw huis gekocht en willen zich de kosten van een dure badkamerarchitect uitsparen. Bovendien doen ze graag de dingen zelf en gaan op Pinterest op zoek naar mooie plaatsjes van badkamers. Ze komen online prachtige badkamers en producten tegen, maar hebben geen idee in hoeverre deze in hun ruimte passen. Ze gaan daarom op het internet op zoek naar een programma of app waarmee ze een badkamer kunnen ontwerpen. Er is voldoende keus, dus ze downloaden een applicatie en al snel begrijpen ze hoe ze producten in een ruimte kunnen plaatsen. Hier lopen ze al gelijk tegen een aantal beperkingen op, want Cor en Mimi zijn niet de meest creatieve personen en bovendien hebben ze geen idee in hoeverre het technisch mogelijk is om hun toilet in de andere hoek van hun badkamer te plaatsen en of die inbouwkraan niet te diep is voor de muur naast de slaapkamer. Des te langer ze bezig zijn met het googelen naar producten en het zelf inrichten van de ruimte, met des te meer vragen komen ze te zitten. Tot nu toe heeft het zoeken naar een nieuwe badkamer Cor en Mimi al veel tijd en frustratie gekost.

We houden het bij twee verhalen, want wij willen u zeker niet ontmoedigen om een nieuwe badkamer aan te schaffen, sterker nog het uitzoeken van een nieuwe badkamer is juist een feest. Zeker als u het slim aanpakt!

Slim op zoek naar uw nieuwe badkamer

Sanitairzaak De Badkamerontwerpers

Ontwerpen is een vak en als u niet een “dure” badkamer- of interieurarchitect in de arm wilt nemen, bent u afhankelijk van de ontwerpkwaliteit die de verkoopadviseur in de badkamerwinkels en bouwmarkten bezit. U treft echter zelden een verkoper aan die het vak van designer echt goed verstaat en/of een creatieve opleiding heeft genoten. Bovendien zal een verkoopadviseurs natuurlijk alleen producten intekenen die hij/zij ook daadwerkelijk verkoopt en dat zijn nooit alle merken die in de sanitairmarkt verkrijgbaar zijn.

Slim dus om het ontwerpen van uw badkamer over te laten aan echte ontwerpers, De Badkamerontwerpers. Dan bent u vervolgens vrij om uw producten te kopen waar u wilt; in een badkamerwinkel, een bouwmarkt of online. 

U bespaart uzelf hiermee veel tijd, geld, frustratie en het levert u bovendien uw allermooiste badkamer op. 

De badkamerontwerpers verstaan hun vak en zijn bovendien volledig onafhankelijk. Hun enige doel en passie is het ontwerpen van uw allermooiste badkamer!

Zodra u een ontwerp heeft besteld, vult u een uitgebreid en doordacht vragenformulier in dat u per e-mail ontvangt. Om een goed design te kunnen maken hebben wij, naast de maten van de ruimte, veel informatie van u nodig. Daardoor kunnen wij een indeling maken die ook volledig bij u past. Aangezien wij u geen producten verkopen, kunt u, desgewenst, open zijn over het budget dat u te besteden heeft. Zo garanderen wij dat ontwerp ook daadwerkelijk binnen uw financiële mogelijkheden kan worden gerealiseerd. Als wij alle benodigde informatie van u ontvangen hebben, gaan we voor u aan het werk. Binnen 4 werkdagen ontvangt u het 3d ontwerp, bestaande uit een bovenaanzicht, minimaal 4 wandaanzichten en een beschrijving van het ontwerp in uw mail. Als het ontwerp u bevalt, laat u ons dat weten. Als het ontwerp u niet aanspreekt, graag een geheel nieuw ontwerp wenst of een of meerdere aanpassingen wilt, is dat mogelijk. Zodra het ontwerp definitief akkoord is, sturen wij u van alle wandaanzichten de maattekeningen en het productenoverzicht toe. Met het ontwerp, de maattekeningen en het productenoverzicht in uw bezit kunt u vervolgens snel en effectief op zoek gaan naar passende materialen.

Wilt u een badkamerontwerp bestellen, klik dan hier. Heeft u na deze uitleg nog vragen, kijk dan bij onze antwoorden op de meest gestelde vragen.